Retourneren & terugbetalen

  • Hoe kan ik een artikel retourneren?

Je kunt bestelde artikelen binnen 14 dagen na ontvangst kosteloos retourneren. Neem contact op met onze klantenservice via info@tenaxlederwaren.nl . Vermeld je bestelgegevens in de mail. Wij zullen een retourlabel voor je aanmaken en deze per e-mail naar je versturen. Je kunt je pakket afgeven bij één van de servicepunten. 

Het is ook mogelijk om je artikel(en) in de winkel te retourneren. Neem de factuur en/of het ingevulde retourformulier mee naar de winkel. Zonder een van deze formulieren kan de winkel je retour niet in behandeling nemen. 

Je kunt ook zelf je aankoop aan ons versturen via PostNL. De verzendkosten zijn dan voor eigen rekening. Het pakket mag je versturen naar :

Tenax Lederwaren

Hermanus Boexstraat 18

5611 AJ Eindhoven

Stuur de factuur en/of het ingevulde retourformulier mee naar de winkel.

De artikelen dienen - indien redelijkerwijs mogelijk - in originele staat en verpakking te worden geretourneerd. Indien je bij het beoordelen van het product verder bent gegaan dan noodzakelijk is om de aard, kenmerken en de werking ervan vast te stellen, zullen wij de waardevermindering die daardoor is ontstaan in mindering brengen op het terug te storten bedrag. 

  • Wanneer wordt mijn geld teruggestort?

We zullen binnen 14 dagen na herroeping terugbetalen via dezelfde betaalmethode of rekening waarmee je de bestelling hebt betaald. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan zullen we contact met je opnemen om een alternatieve betaalmethode af te spreken. 

  • Kan ik een artikel ruilen?

Het is mogelijk om artikelen na levering te ruilen. Uiteraard moet je de artikelen wel eerst retourneren. Neem eerst via de mail contact met ons op via : info@tenaxlederwaren.nl

 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking