PRIVACY POLICY

Dit is de privacy policy van Tenax Lederwaren

Ons vestigingsadres is : Hermanus Boexstraat 18, 5611 AJ Eindhoven

 

Hoe gaan wij om met uw persoonsinformatie

 

Persoonlijke gegevens
 Wij respecteren de privacy van de bezoekers van onze website. We dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die via webformulieren en/of door aankoopadministratie wordt verschaft altijd vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens wordt behandeld.

Gegevens over bezoekers van de website worden nooit zonder uw toestemming gebruikt om aanbiedingen van producten of diensten toe te sturen (direct marketing, e-mailspam en dergelijke). Wij stellen gegevens over bezoekers van onze websites niet aan derden ter beschikking.
  

Verzamelen van gegevens
 Uw bezoek aan onze website kan geheel anoniem plaatsvinden. Wel zijn wij geïnteresseerd in gegevens die ons inzicht geven in uw gedrag als bezoeker. Omdat deze informatie ons helpt onze website daar waar nodig aan te passen en te verbeteren, doen wij daar onderzoek naar.

Wij maken hiervoor o.a. gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (‘Google’). Google Analytics maakt gebruik van cookies om het fonds te helpen analyseren hoe gebruikers de website gebruiken. De gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw ip-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen als Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw ip-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.
  

Formulieren op onze website
 Wanneer u een formulier op onze website invult of een aankoop doet met klantadministratie , of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt samen met de technische kenmerken door ons bewaard. Uw bericht kan daarnaast terecht komen in ons e-mailarchief, waar het als gevolg van back-upprocedures en wettelijke bewaarplicht gedurende 7 jaar kan worden bewaard.

 

Wijzigingen privacy statement
 Wij houden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. 

 

Waar kan ik met mijn vragen terecht ?
 Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij staan u graag te woord! Aarzel niet om contact met ons te nemen : 
info@tenaxlederwaren.nl . Wij zijn op werkdagen van 10.00 – 17.00 uur telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 040-2449222.

 

 

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking