Travelbag
Travelbag
Travelbag
Travelbag
Travelbag
Travelbag
Travelbag
Travelbag
Travelbag
Travelbag

Travelbag

Niet op voorraad
€ 229,95
Incl. BTW

Omschrijving

Een weekendje weg? Dan is onze leren weekendtas William perfect voor jou! Deze ruime weekendtas biedt veel opbergruimte voor al je spullen en ziet er ook nog eens stijlvol en stoer uit. De weekender William is dankzij zijn afmetingen (53x27x28 cm) zeer geschikt om te gebruiken als sporttas, tijdens een weekendje weg en op vakantie.

Deze leren weekendtas heeft een groot hoofdvak (43 liter) met een extra ritsvak aan de binnenkant. Het hoofdvak sluit met een mooie en soepele ritssluiting. Deze weekendtas wordt geleverd met een afneembare en verstelbare schouderband. De handvatten zijn extra breed en liggen daardoor lekker in de hand.

Deze tas is gemaakt van hoogwaardig Wax Pull-up leer. Wax Pull-up leer kenmerkt zich door zijn zachte en soepele structuur. Eventuele gebruikssporen zijn door de speciale behandeling die de tas heeft ondergaan eenvoudig weg te wrijven. Zo gaat je tas jarenlang mee! Ook kun je de tas veilig en stofvrij opbergen in onze dustbag.

Je onderhoudt deze tas eenvoudig met onze leerwax: dit is een reinigings- en onderhoudsproduct in één. Ook kun je de tas veilig en stofvrij opbergen in onze dustbag.

Met onze leren tassen en accessoires willen we ervoor zorgen dat je zelfvertrouwen een boost krijgt. Zie er beter uit, voel je beter, presteer beter. Sta stil bij uw successen, groot of klein, eer uw succes.

Productdetails

Kleur
Cognac
Extra Omschrijving 1
53 cm
Extra Omschrijving 2
28 cm
Extra Omschrijving 3
27 cm
C20.0004.31-William
8717505047745
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking